Închide meniul

Probleme mari la CFR! Încă un caz de COVID-19 la gruparea din Ardeal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 20:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Probleme mari la CFR! Încă un caz de COVID-19 la gruparea din Ardeal

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Jucătorii de la CFR

Ardelenii au făcut testele în această dimineaţă, iar Prosport anunţă faptul că Grzegorz Sandomierski şi Costin Curelea ar fi şi ei pozitivi. În acest moment, echipa din Cluj se află izolată la baza de la Mogoşoaia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul de presă remis de CFR

"CFR 1907 Cluj este o familie! O familie care împreună a construit un vestiar al campionilor.

Și de această dată, de la patronul clubului până la suporteri, suntem cu toții împreună. Am învățat acest acest lucru prin muncă și perseverență, valori după care ne-am ghidat mereu.

Fiind împreună și de această dată, ne este mult mai ușor să luptăm pe două fronturi, împotriva acestui adversar invizibil și totodată pe terenul de joc.

Așa cum am respectat mereu această competiție, am respectat și protocolul medical al FRF/LPF/MTS și pentru a nu pune în pericol sănătatea noastră, a familiilor celorlalți implicați în munca de zi cu zi, precum și a întregii competiții, am decis să efectuăm un test suplimentar unui jucător care prezenta simptome. Prin acestă atitudine corectă, am încercat să ne protejam pe NOI și pe VOI!

Reclamă

Vă asigurăm că respectăm toate indicațiile primite din partea autorităților avizate și am suspendat organizarea oricărui fel de antrenament din momentul în care am primit rezultatul pozitiv al lui Adrian Păun", este o parte din comunicatul transmis de CFR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și