Închide meniul

Sorin Cârţu le-a răspuns rivalilor de la CFR după comunicatul dur emis de ardeleni. "E un club care se simte ameninţat"

Dan Roșu Publicat: 19 iulie 2020, 19:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Sorin Cârţu le-a răspuns rivalilor de la CFR după comunicatul dur emis de ardeleni. "E un club care se simte ameninţat"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

O nou reacţie a lui Sorin Cârţu

"N-au de ce să mă vizeze. E treaba lor. Nu este în atribuţiile noastre să răspundem la aşa ceva. Nu mă miră că fac asta. Nu văd ce să atace la mine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu: E comunicatul unui club care se simte ameninţat

Ei nu dau nume concret, vorbesc la general. Noi nu avem ce să ne explicăm. Ei se pot referi la oricine vor. Eu nu mă simt lezat de acest comunicat. 

E comunicatul unui club care se simte ameninţat de ce şi-a propus şi nu a realizat. Îi tratez cu indiferenţă", a spus Cârţu, la Digi Sport.  

Comunicatul emis de CFR Cluj

Conducerea celor de la CFR Cluj a decis într-un final să reacţioneze după ce Adiţă Păun a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ardelenii l-au atacat pe Sorin Cârţu.

"În schimb, suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului.

Reclamă

Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat", e o parte a comunicatului. 
 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și