Închide meniul

NEWS ALERT | Panică la CFR! Încă un jucător al ardelenilor, depistat pozitiv cu COVID-19

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
NEWS ALERT | Panică la CFR! Încă un jucător al ardelenilor, depistat pozitiv cu COVID-19

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Fază din meciul dintre CFR şi Dinamo

Grzegorz Sandomierski, portarul de rezervă al celor de la CFR, ar avea şi el COVID-19. Din câte se pare, polonezul ar avea simptome specifice noului coronavirus, iar oficilii campioane se tem să nu se ajungă în situaţia de la Dinamo, anunţă Prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR ar fi trebuit să dispute, aseară, partida cu FCSB, dar aceasta a fost amânată din cauza faptului că Adiţă Păun a fost depistat pozitiv vu COVID-19. Acesta a ajuns ulterior la spital. Partida a fost reprogramată pentru finalul lunii iulie.

Bogdan Mara: "Ne vom supune regulilor"

"În funcţie de ce ne vor spune cei de la DSP vom vedea ce vom face. Ne vom supune tuturor regulilor. Am făcut tot ceea ce a ţinut de noi. Ne-am testat sptămâna trecută", a anunţat Bogdan Mara la Digi Sport, cupă ce Păun a fost depistat pozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și