Închide meniul

Vasile Miriuţă a aflat de ce a fost schimbat de Anamaria Prodan. "Sunt mai plinuţ şi nu îmi stă bine cămaşa"

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 8:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Vasile Miriuţă a aflat de ce a fost schimbat de Anamaria Prodan. "Sunt mai plinuţ şi nu îmi stă bine cămaşa"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vasile Miriuţă a fost înlocuit cu Ruben Albes

Miriuţă a şi taxat-o pe Anamaria Prodan, cea care a intrat în Consiliul Director al clubului şi i-a împrumutat pe sibieni cu 350.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuţă, nemulţumit de deciziile luate de Anamaria Prodan

În locul lui Miriuţă a fost numit Ruben Albes. Cu el la conducere, Hermannstadt a obţinut 10 puncte în ultimele patru etape din play-out-ul Ligii 1. La meciul de debut, spaniolul a apărut descheiat la cămaşă.

"Doamna Reghecampf a venit acţionar la club. Pe banii dânsei şi a celorlalţi acţionari eu nu pot să conduc. A fost decizia dânşilor, nu am avut nimic de comentat. Dacă n-ai rezultate eşti schimbat, dacă ai rezultate te schimbă. Eu sunt puţin mai plinuţ şi nu îmi stă bine cămaşa. Mie îmi plăcea să mă îmbrac mai larg", a declarat Vasile Miriuţă la PRO X.

Cornel Dinu a avut, luna trecută, o reacţie acidă când l-a văzut pe Ruben Albes.

"Nu pot, nu pot. Mi s-a părut că seamănă aşa a şef de rând la plantaţie de cules căpşuni din Spania. Nouă ne dăm vreo şansă? Lui să-i dăm? Sibiul e un oraş frumos. Şef de rând la strâns căpşuni. Eu am aşa un respect pentru oraşul ăla. Şi noi am merita o soartă mai bună, la ce a produs Sibiul în ultimul timp. O fi antrenor, am de ale mele. Ce poate face băiatul ăsta în 10 meciuri?", a spus Cornel Dinu.

Reclamă

Hermannstadt este pe locul 5 în play-out. Are cu 6 puncte mai mult decât Politehnica Iaşi şi are 7 puncte avans faţă de Dinamo. Alb-roşiii au şi două restanţe de disputat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și