Închide meniul

Cristiano Bergodi surprinde înaintea derby-ului de pe Arena Naţională. "Poate să câştige şi CFR Cluj. Nu contează!"

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2020, 11:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Cristiano Bergodi surprinde înaintea derby-ului de pe Arena Naţională. "Poate să câştige şi CFR Cluj. Nu contează!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristiano Bergodi nu îi ţine pumnii lui FCSB

Tehnicianul grupării din Bănie asigură că titlul se va decide abia în ultima etapă. Oltenii primesc atunci vizita echipei lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi nu ţine cu FCSB în derby-ul cu CFR Cluj

Antrenorul care are victorii pe linie pe banca Universităţii Craiova evită să fie, chiar şi pentru o zi, suporterul roş-albaştrilor.

"Nu sunt un magician. Nu se ştie ce se întâmplă în seara asta, la meciul FCSB-CFR Cluj, dar noi trebuie să ne focusăm pe ceea ce trebuie să facem pe teren. Depindem de noi în acest moment. Cred că e meritat acest prim loc pe care îl ocupăm, dar stăm cu picioarele pe pământ.

Nu ar trebui să conteze acest rezultat pentru că, repet, în seara asta joacă FCSB şi CFR. Poate să câştige CFR Cluj, dar nu ne interesează pentru că, dacă o să câştigăm şi noi, rămânem pe primul loc. Suntem la mâna noastră şi nu trebuie să ne facă rău dacă CFR Cluj va câştiga cu FCSB. Nu ne interesează! Orice se întâmplă la Bucureşti, eu cred că meciul decisiv va fi în ultima etapă, cu CFR", a declarat antrenorul Universităţii Craiova.

Oltenii au cinci victorii la rând în Liga 1. Au cu un punct mai mult decât CFR Cluj. Cu o victorie pe Arena Naţională, împotriva FCSB-ului, ardelenii revin pe primul loc. Univeristatea Craiova joacă abia mâine la Botoşani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și