Închide meniul

LIVE TEXT | FCSB – CFR Cluj, 21:00. Derby capital pentru Dan Petrescu. Cu un nou antrenor, roş-albaştrii o pot ajuta pe Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2020, 12:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

LIVE TEXT | FCSB – CFR Cluj, 21:00. Derby capital pentru Dan Petrescu. Cu un nou antrenor, roş-albaştrii o pot ajuta pe Craiova

SportPictures / Paul Ursachi / SportPictures via Hepta

FCSB are derby cu CFR Cluj

Bogdan Vintilă a fost demis din funcţia de antrenor principal şi înlocuit cu Toni Petrea. FCSB are şi un nou preparator fizic. A revenit Thomas Neubert, cel care a făcut minuni alături de Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este la un punct în spatele liderului Universitatea Craiova

CFR Cluj a înregistrat o singură victorie în ultimele trei etape şi a părăsit primul loc. Poate pune presiune pe Universitatea Craiova în cazul unui succes cu FCSB. Oltenii joacă abia duminică seară la Botoşani.

"Mi-aș dori și eu o greșeală mare pentru CFR. Mi-aș dori, dar nu o să am. Anul acesta, meciul poate nu mai are aceeași intensitate sau același interes pentru că în fiecare an jucau primele două locuri, acum FCSB a ieșit din lupta la titlu, dar trebuie să se califice în Europa. Noi am rămas în lupta pentru titlu.

Va fi un meci foarte greu. Când se schimbă antrenorul, în primul meci, toți jucătorii își dau viața pe teren pentru a-l impresiona, ceea ce nu e bine pentru noi", a spus Dan Petrescu.

Echipa din Gruia a primit un singur gol de la FCSB în ultimele 6 meciuri directe. Luna trecută s-a impus la limită, cu 1-0, graţie autogolului lui Ovidiu Popescu.

Reclamă

Echipă probabilă FCSB:
Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Pantea – Vînă, Popescu, Tănase – Man, Petre, Coman

Echipă probabilă CFR Cluj:

Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Hoban, Djokovic, Itu – Rondon, Omrani

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană Vezi toate știrile
Citește și