Închide meniul

7 jucători de la Dinamo, infectaţi cu COVID-19! Medicul clubului a confirmat ultimul caz. Reacţia oficială

Silviu Corneanu Publicat: 17 iulie 2020, 20:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
7 jucători de la Dinamo, infectaţi cu COVID-19! Medicul clubului a confirmat ultimul caz. Reacţia oficială

SportPictures / George Fluster/Sport Pictures via Hepta

Jucătorii de la Dinamo , în meciul cu Iaşi

Ultimul jucător adăugat pe lista celor pozitivi la COVID-19, este Andrei Sin. Iniţial acesta a fost testat negativ, dar a simţit simptome şi a mers la spital, fiind internat acum la Matei Balş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Mulţescu va efectua o nouă testare duminică dimineaţa, iar dacă jucătorii vor fi negativi, Dinamo va putea să se anteneze, bineînţeles fără jucătorii depistaţi pozitiv în aceste zile.

Jucătorii de la Dinamo, infectaţi cu COVID-19

  • Vali Lazăr
  • Ricardo Grigore
  • Mihai Popescu
  • Filip Mrzljak 
  • Ștefan Fara 
  • Alexandru Răuță
  • Andrei Sin

Comunicatul oficial remis de Dinamo

"OFICIAL. Încă un jucător dinamovist a fost confirmat pozitiv

București, 17 iulie 2020. Medicul Liviu Bătineanu a declarat în această seară pentru site-ul oficial al clubului că încă un jucător dinamovist a fost confirmat pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19.

Dinamo București a anunțat ieri dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că șase jucători au fost confirmați pozitiv la a șasea testare efectuată în ultimele două luni la echipa din Ștefan cel Mare, după reluarea antrenamentelor pe 15 mai 2020.

Reclamă

Numărul jucătorilor dinamoviști confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19 a ajuns la 7 în această săptămână!

Toți reprezentanții echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică.

Dinamo 1948, prin Biroul de presă", se arată în comunicatul oficial emis de club pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și