Închide meniul

Povestea impresionantă a jucătorului care s-a impus la FCSB! ”El a trăit cu bunica. L-am sunat pe Gigi și i-am zis că are o situație specială”

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2020, 8:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Povestea impresionantă a jucătorului care s-a impus la FCSB! ”El a trăit cu bunica. L-am sunat pe Gigi și i-am zis că are o situație specială”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Jucătorul de 22 de ani a trăit mult timp la Mediaș, alături de bunica lui. Acum, a ajuns la FCSB pentru 600.000 de euro și pare că  a trecut peste probleme. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Darius Olaru a trăit alături de bunica lui”

”Sunt cel mai mândru om din lume că am negociat pentru Olaru. Cu mâna pe cruce vă spun că l-am sunat pe domnul Becali şi i-am zis că băiatul are o situaţie specială şi să-l ajute să poată să se integreze, că el a trăit aici cu bunica. 

E unicul jucător tânăr pe care l-am cunoscut, care a venit de la Campionatul European din Italia direct în Spania, că a zis că n-are unde să meargă. El avea o săptămână liberă. Pe copilul ăsta l-am promovat la 16, când era Pustai.

Crede-mă că m-am rugat de domnul Becali să facă orice demers pentru a-i aduce mama sau tatăl din străinătate, aceştia fiind despărţiţi. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar m-am întâlnit cu copilul când jucam la Giurgiu.

A venit împreună cu Cristea să vadă echipa, să ne încurajeze. Băiatul era ok. Nu l-am întrebat. Copilul joacă bine, asta e foarte important, pentru că Bucureştiul te poate fura. Gazul mi se pare că mai are 10% dintr-un viitor transfer”, a spus Mărginean, pentru ProSport

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și