Închide meniul

Marian Aliuță trage un semnal de alarmă! ”La FCSB, sunt jucători favorizați”

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2020, 8:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Marian Aliuță trage un semnal de alarmă! ”La FCSB, sunt jucători favorizați”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Marian Aliuță

”Miu îmi spunea, dacă te laudă patronul, ești în pericol! Și avea mare dreptate… Să nu facă această greșeală și Man sau Coman… La FCSB sunt jucători favorizați, ăsta e adevărul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă a ținut cu jucătorii. A venit cu Păunescu și Gigi Becali și le-a zis de față cu noi că nu ne poate antrena. Să facă rost de bani, altfel nu poate antrena. Și imediat s-a rezolvat”, a spus Aliuță, pentru Prosport.

Gigi Becali nu lasă la prețul lui Dennis Man

Gigi Becali susţine că are ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man, dar şi că îşi doreşte mai mult pe atacantul celor de la FCSB.

"Dacă vreau, mâine, în secunda doi iau 10 milioane pe Dennis Man. Poate se va face transferul curând", a spus Becali, despre Dennis Man. 

Intră aici pentru a participa la concursul antenasport.ro, Brazilienii României, cu Eric și Camelia Bălțoi!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și