Închide meniul

EXCLUSIV | Dinamo a dat peste cap finalul de sezon. Reacţia LPF şi cum se poate încheia această ediţie din Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2020, 13:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
EXCLUSIV | Dinamo a dat peste cap finalul de sezon. Reacţia LPF şi cum se poate încheia această ediţie din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Finalul de sezon este sub semnul întrebării

Un lucru e cert, datele anunţate până acum nu se mai pot respecta. Cel puţin cele două meciuri de baraj trebuie să se dispute la o altă dată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF nevoită să reprogrameze meciurile de baraj

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că trebuie să se găsească repede soluţii. Dinamo are restanţe cu Chindia şi Hermannstadt.

"În momentul de faţă, meciurile de baraj programate în 9 şi 12 august nu mai pot fi disputate la acea dată. Urmează că jocurile lui Dinamo cu Chindia să fie reprogramate pe 29 iulie şi 5 august. Momentan avem şi cealaltă restanţă rămasă pe 23!", a declarat Justin Ştefan pentru AntenaSport.

Nu doar cele şase cazuri de coronavirus de la Dinamo le dau bătăi de cap conducătorilor fotbalului românesc.

"Mai aşteptăm rezultatele testelor de la FC Botoşani. Există un decalaj în cazul echipelor Dinamo şi Botoşani. Celelalte s-au testat în cursul săptămânii trecute, rezultatele fiind negative", a mai spus secretarul general al LPF.

Reclamă

Cel mai probabil, dacă nu vor apărea şi alte cazuri, meciurile de baraj se vor disputa în a doua jumătate a lunii august.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și