Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce şase jucători de la Dinamo au coronavirus: "Și ce vreți să fac eu?! Eu cred că au fost în regulă"

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 11:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după ce şase jucători de la Dinamo au coronavirus: "Și ce vreți să fac eu?! Eu cred că au fost în regulă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

"Și ce vreți să fac eu? Când au jucat cu noi, eu cred că au fost în regulă. Au făcut și atunci testele COVID, nu? Lăsați oamenii în pace că și așa au probleme. Nu stau acum sa comentez ce apare pe la unii și alții”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şase jucători de la Dinamo au coronavirus

Mihai Popescu, Valentin Lazăr, Alexandru Răuţă, Filip Mrzljak, Ştefan Fara şi Ricardo Grigore sunt jucătorii depistaţi pozitiv cu coronavirus

Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 care a avut probleme cu coronavirusul. Magazionerul clubului a fost confirmat cu coronavirus. Magazionerul lui Dinamo a fost depistat pozitiv, tot înaintea unui meci cu Chindia. 

Cătălin Clincea era angajat de un an în cadrul clubului Dinamo. El a negat că ar fi luat cina cu jucătorii înainte de a afla rezultatul testului.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:45

LIVE VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și