Închide meniul

"Mai avea contract 3 ani, nu ştiu cum a plecat liber!" Prunea, despre pierderea uriaşă de la Dinamo: "E în primii 3 din România"

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2020, 6:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
"Mai avea contract 3 ani, nu ştiu cum a plecat liber!" Prunea, despre pierderea uriaşă de la Dinamo: "E în primii 3 din România"

SportPictures / Andrei Luca via Hepta

Florine Prunea a vorbit despre problemele de la Dinamo

Prunea a vorbit despre plecarea lui Ricardo Piscitelli de la Dinamo, pe care îl consideră printre cei mai buni portari din Liga 1. Piscitelli a încasat 40 de goluri în cele 27 de meciuri disputate în tricoul dinamoviştilor, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu sper ca Dinamo să rămână în Liga 1, dar acolo e o problemă foarte mare. E vorba de dispariția lui Piscitelli, era în primii 3 portari din România. Eu nu știu cum a plecat liber de contract, el mai avea contract 3 ani. Dacă se accidentează Straton vă dați seama în ce situație e echipa asta? 

Am vorbit cu Piscitelli, a plecat din cauza problemelor financiare, a vrut să plece din decembrie din cauza restanțelor foarte mari, de 4-5 luni", a spus Prunea la Digisport

Prunea: "Echipele care şi-au bătut joc de antrenori şi jucători vor fi la retrogradare"

Prunea a vorbit şi despre cauzele care au dus-o pe Dinamo pe loc de retrogradare.

"Eu spun de două luni că echipele care și-au bătut joc de antrenori și de jucători vor fi la retrogradare!

Reclamă

Uitați-vă în clasament la cluburile care au apelat la șomaj tehnic. Alte cluburi de ce au avut bani? Uite și în play off, echipele care au procedat așa nu fac puncte", a mai spus Florin Prunea. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și