Închide meniul

Dan Nistor anunţă haosul pentru FCSB! "Am înţeles că s-ar putea să nu se califice în finala Cupei. Vor avea de muncit pentru locul 3"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 20:52 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 17:07

Dan Nistor anunţă haosul pentru FCSB! "Am înţeles că s-ar putea să nu se califice în finala Cupei. Vor avea de muncit pentru locul 3"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor, declaraţii tari

„Am auzit că FCSB s-ar putea să nu se califice în finala Cupei României. S-ar putea să fie nevoiţi să muncească pentru locul 3. Vor afla miercuri”, a spus Nistor, după meciul cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii roşii” sesizează FRF, pentru că Andrei Vlad nu ar fi avut drept să evolueze în turul semifinalelor Cupei României.

Universitatea Craiova, 4 puncte în faţa lui CFR Cluj

După primele şapte etape disputate în play-off, Universitatea Craiova are un avantaj de 4 puncte în faţa campioanei CFR, care are şi un meci mai puţin disputat.

„Era important să câştigăm cele 3 puncte. Am legat 5 victorii. Vom sărbători în această seară şi de mâine ne vom gândi la meciul cu Gaz Metan. Acesta e cel mai important moment din viaţa mea, după Cupa Ligii cu Dinamo. Sper să trec cu bine. 

Cu siguranţă, Mister ne va capacita şi ne va da nişte palme, azi nu am făcut un meci atât de bun, deşi am câştigat. FCSB a avut posesie mai mare. E un derby al campionatului”, a mai spus Nistor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și