Închide meniul

Mircea Rednic, supărat pe toată lumea! "E vorba de imaginea lor, de imaginea noastră. Ar trebui să pună financiarul pe locul 2"

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2020, 17:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Mircea Rednic, supărat pe toată lumea! "E vorba de imaginea lor, de imaginea noastră. Ar trebui să pună financiarul pe locul 2"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Mircea Rednic, declarații după meciul cu Dinamo

"Le spuneam jucătorilor că am jucat aici, aceleaşi toalete, vestiare. E trist. Am început rău jocul. Au avut o bară, au avut un penalty, am echilibrat, am avut şi noi ocazii. Am avut o posesie bună, dar nu am fost mai atenţi la ultima pasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am folosit un jucător care a avut probleme de indigestie cu două zile în urmă. Nu am avut ce să fac. Au mai avut şi ei o bară, dar şi Straton a făcut un meci bun azi. Rezultatul este echitabil. 

Toţi ţipam, şi noi, şi cei de la Dinamo, la penalty-uri, dar cred că a adus jocul bine. E vorba de imaginea lor, de imaginea noastră. S-au rezolvat multe din problemele financiare. Ar trebui să pună financiarul pe locul 2", a spus Rednic după meci.  

După primele 9 etape disputate din play-out, Poli Iaşi e pe locul 12, de baraj, cu 22 de puncte. Dinamo ocupă prima poziţie retrogradabilă (21 de ani puncte), având şi un meci mai puţin disputat. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și