Închide meniul

EXCLUSIV | Cosmin Moţi nu crede în scenariul în care fanii o salvează pe Dinamo. "E nevoie de un finanţator cu bani"

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2020, 10:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
EXCLUSIV | Cosmin Moţi nu crede în scenariul în care fanii o salvează pe Dinamo. "E nevoie de un finanţator cu bani"

Cosmin Moţi, mesaj pentru conducătorii lui Dinamo

Profimediaimages

Fundaşul lui Ludogoreţ este de părere că fanii nu au puterea financiară să o aducă pe gruparea din Ştefan cel Mare pe linia de plutire. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Moţi îşi face griji pentru Dinamo

Campion în Bulgaria, Moţi nu s-a putut bucura prea mult pentru reuşită. Gândul i-a rămas la echipa Dinamo şi se teme că alb-roşiii vor intra în faliment. Suporterii din PCH tocmai au anunţat că s-au înţeles cu Ionuţ Negoiţă pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni.

"Sunt dezamăgit şi supărat. Nu este normal ca o echipă cu tradiţia şi istoria lui Dinamo să ajungă să tremure pentru salvare. A făcut un pas săptămâna trecută, sper să continue la fel şi să nu stăm cu emoţii până în luna august. 

Ar fi foarte greu să investească doar fanii la Dinamo. E nevoie de un investitor cu bani, care să aibă un buget, la început, de 10-15 milioane de euro. Doar suporterilor le-ar fi foarte greu", a reacţionat Cosmin Moţi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Moţi a jucat între 2005 şi 2012 pentru Dinamo şi a cucerit trei trofee. Le-a adus câinilor titlul, Cupa şi Supercupa României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și