Închide meniul

Becali poate da lovitura! Dennis Man, dorit de 4 cluburi din Serie A. Anunţul făcut de italieni: "Negocierile sunt foarte avansate"

Silviu Corneanu Publicat: 10 iulie 2020, 20:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Becali poate da lovitura! Dennis Man, dorit de 4 cluburi din Serie A. Anunţul făcut de italieni: "Negocierile sunt foarte avansate"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, în tricoul FCSB

Italienii anunţă că Man este dorit de 4 echipe din Serie A: Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo. Conform acestora, internaţionalul român este foarte aproape de a bate palma cu echipa la care evoluează şi căpitanul naţionalei, Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sassuolo News: "Negocierile pentru Man sunt aproape de final"

"Atacantul născut în 1998 este aproape să îşi ia rămas bun de la clubul său. Man este în negocieri cu Norwich, dar pe fir au intrat şi unele cluburi din Italia.

Dennis Man este disputat pe piaţa transferurilor de mai multe echipe din Italia. În ultima vreme şi-au prezentat interesul pentru el Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo. Atacantul este impresariat de fostul model Anamaria Prodan.

Prin urmare, cei de la Sassuolo se gândesc serios să-l transfere. Lui Dennis Man i-ar surâde ideea de a veni în Italia. Negocierile cu Prodan sunt aproape de a fi finalizate", anunţă cei de la sassuolonews.net.

Gigi Becali a negociat cu Norwich pentru Man

Man a fost urmărit de englezi la meciul cu Dinamo, după care au mers să negocieze cu Becali. Prestaţia jucătorului de 21 de ani nu i-a impresionat însă pe cei de la Norwich.

Reclamă

"Au fost englezii, am vorbit cu ei. Eu le-am cerut 15 milioane. Oamenii şi-au notat şi urmează să ia o decizie în cursul zilelor următoare, dar m-au întrebat dacă eu chiar cred că Man merită banii aştia. La ce joacă acum, în momentul ăsta, am recunoscut că nu merită, dar eu atâta vreau pentru că peste 3 ani va face 70 de milioane sau 100 de milioane.

Oamenii au notat, am făcut un deal cu ei, ca să ajung la 15 milioane. 10 milioane plus 5 milioane dacă joacă. Nu am nicio problemă, poate să plece Man imediat. Mai sunt două echipe din Anglia şi una din Italia, pe care nu o ştiu, care îl vor", a spus Becali după negocierile cu Norwich.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și