Închide meniul

EXCLUSIV | Marea problemă a lui Mihai Pintilii, ca principal la FCSB! Rădoi: "Am trecut şi eu prin asta. Pe jucători îi afectează situaţia"

Dan Roșu Publicat: 10 iulie 2020, 5:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
EXCLUSIV | Marea problemă a lui Mihai Pintilii, ca principal la FCSB! Rădoi: "Am trecut şi eu prin asta. Pe jucători îi afectează situaţia"

Lucian Burchel, replică pentru Mihai Pintilii

Mihai Pintilii este cel care conduce antrenamentele de la FCSB

Totuşi, Mirel Rădoi trage un semnal de alarmă şi susţine că faptul că Pintilii nu va avea voie să dea indicaţii va conta foarte mult în jocul echipei.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Va fi foarte dificil pentru el şi i-o spun cu mare drag pentru că eu am trecut prin situaţia asta. După o discuţie cu jucătorii, am înţeles că şi pe ei îi afectează situaţia asta, adică cel care conduce, să nu vină de la el indicaţiile.

Şi chiar mi-au spus la momentul respectiv că `nu te vedem pe tine în picioare, nu eşti tu cel care ne transmiţi, ne dă o stare care nu ne motivează foarte tare, ba din contră, ne relaxăm`", a spus Rădoi, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Gigi Becali susţine că Pintilii va decide

Finanţatorul FCSB a anunţat faptul că Toni Petrea şi Thomas Neubert vor intra direct "în pâine" în momentul în care vor veni la echipă. Din spusele lui Becali, Pintilii va fi cel care va decide.

"Toni Petrea, Neubert o să vină şi o să intre direct în pâine. O să vedem cum facem ca Pintilii să preia echipa. O să vedem dacă va rămâne până la final. Ştiu eu ce se mai întâmplă", a anunţat Becali înaintea meciului dintre FCSB şi Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și