Închide meniul

Gigi Becali a fost întrebat de Olaru în timpul negocierilor pentru Man! Suma uriaşă cerută de patronul FCSB

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 10:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Gigi Becali a fost întrebat de Olaru în timpul negocierilor pentru Man! Suma uriaşă cerută de patronul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Darius Olaru le-a luat ochii englezilor

În timpul negocierilor pentru Dennis Man, oficialii de la Norwich l-a întrebat pe Becali care este preţul lui Darius Olaru. Patronul FCSB le-a transmis că Olaru costă 10 milioane de euro, scrie Prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru (22 de ani) a ajuns la FCSB pe 1 ianuarie 2020 și are contract cu vicecampioana României până în vara anului 2024. Fotbalistul este cotat de site-urile de specialitate la 1,1 milioane de euro. Olaru a jucat 14 meciuri în tricoul roș-albastru, a dat trei goluri și a oferit trei pase decisive.

Becali a negociat transferul de milioane al lui Man

Gigi Becali a negociat în această dimineaţă transferul lui Dennis Man. Becali le-a transmis englezilor suma de transfer.

"Au fost englezii, am vorbit cu ei. Eu le-am cerut 15 milioane. Oamenii şi-au notat şi urmează să ia o decizie în cursul zilelor următoare, dar m-au întrebat dacă eu chiar cred că Man merită banii aştia. La ce joacă acum, în momentul ăsta, am recunoscut că nu merită, dar eu atâta vreau pentru că peste 3 ani va face 70 de milioane sau 100 de milioane.

Oamenii au notat, am făcut un deal cu ei, ca să ajung la 15 milioane. 10 milioane plus 5 milioane dacă joacă. Nu am nicio problemă, poate să plece Man imediat. Mai sunt două echipe din Anglia şi una din Italia, pe care nu o ştiu, care îl vor", a spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și