Închide meniul

Mega afacere pentru Becali! Vrea să vândă "tripleta de aur" la englezi. Ce se întâmplă cu Vintilă

Silviu Corneanu Publicat: 8 iulie 2020, 19:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Mega afacere pentru Becali! Vrea să vândă "tripleta de aur" la englezi. Ce se întâmplă cu Vintilă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Becali şi-ar dori să obţină 30 de milioane de euro pe Man şi Coman şi a anunţat, râzând, că dacă va obţine această sumă îl va da pe Florin Tănase bonus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mai ştii, poate îmi dau 30 de milioane de euro pe amândoi. Poate-l ia şi pe Coman, şi pe Man. Dacă-mi dau 30 de milioane, îl dau şi pe Tănase bonus", a declarat Becali, râzând, la finalul meciului.

Vintilă va fi pe bancă şi cu Craiova

Gigi Becali a vorbit şi despre situaţia lui Bogdan Vintilă. Finanţatorul FCSB a anunţat că acesta ar putea fi pe bancă şi cu Craiova, chiar şi ca secund.

"A fost un meci, aşa, au vrut să nu ia multe. Ştiau că nu mai au şanse să întoarcă şi s-au apărat. N-am fost la un meci atât de relaxat, niciodată în viaţa mea. N-a avut ce apăra copilul din poartă. 

A fost cel mai frumos gol şi foarte dificil de dat. O să mai fie şi cu Craiova. Că e secund, că e principal, tot va fi pe bancă, până vor veni Neubert şi Petrea", a mai spus Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și