Închide meniul

Anamaria Prodan confirmă negocierile pentru Dennis Man: "Patronul va alege una din cele patru variante. Suma e de 15 milioane"

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2020, 6:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Anamaria Prodan confirmă negocierile pentru Dennis Man: "Patronul va alege una din cele patru variante. Suma e de 15 milioane"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man poate pleca de la FCSB

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, confirmă că Becali negociază în aceste zile transferul de milioane a lui Man în cel mai puternic campionat din lume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când facem un transfer vrem să-l vedem definitivat. Gigi va sta faţă în faţă cu reprezentaţii clubului din Premier League şi vom vedea. O să discutăm, patronul va alege una din cele patru variante pe care le avem. Suma este de 15 milioane! Aceasta este cifra cerută de patronul FCSB-ului. Dennis Man are o cotă extraordinară şi este singurul jucător pe care România îl poate vine pe o astfel de sumă. FCSB cântăreşte enorm pentru că este Steaua Bucureşti. Un club care îţi face cotă, este altceva", a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Gigi Becali nu scade din preţul lui Dennis Man

"Sub 15 milioane nu va pleca, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Ai înţeles? Aşa cum nu mă pricep eu la fotbal, nu ştiu să fac nici management", a spus Gigi Becali la AntenaSport.

De notat e faptul că, în acest sezon, Becali a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru Dennis Man, venită de la Feyenoord.

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, de la UTA, fiind cumpărat de Gigi Becali pentru 500.000 de euro. Tânărul internaţional mai are contract cu roş-albaştrii până în 2022.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și