Închide meniul

Mai rezistă Gigi Becali? Curg ofertele pentru Dennis Man. Cât cere finanţatorul FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2020, 9:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Mai rezistă Gigi Becali? Curg ofertele pentru Dennis Man. Cât cere finanţatorul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, în tricoul FCSB

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, a anunţat că Man este dorit de mai multe cluburi din Europa, dar sumele oferite pentru tânărul internaţional român nu sunt pe placul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

15 milioane de euro plus un procent dintr-un eventual transfer ulterior vrea Becali pentru Man. Ana Maria Prodan este convinsă că va reuşi să-l dea pe jucătorul de 21 de ani în această vară.

Anamaria Prodan: "Man va pleca pe mai mult de 10 milioane de euro"

"Îl vinde Prodan pe Man, Prodan vinde orice, trebuie să facă şi el pasul. Cei care urmăresc nu se uită neapărat la cum joacă echipa. Se uită la jucători, la ce calităţi au. Eu cred că poate fi vândut un jucător din România pe 10 milioane de euro. Calitatea pe care o are Man, nu o are nimeni în România, în momentul ăsta. 

Singurul jucător vandabil, pe sume foarte mari, în România, este Man. De la 10 milioane de euro în sus. Este interes pentru Man, din toate campionatele din Europa. Au vis că dau 8, 10 milioane, în rate, dar Gigi vrea toţi banii, plus procent. 15 milioane vrea Gigi", a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, de la UTA, fiind cumpărat de Gigi Becali pentru 500.000 de euro. Tânărul internaţional mai are contract cu roş-albaştrii până în 2022.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și