Închide meniul

EXCLUSIV | Motivul real pentru care Vintilă e încă la FCSB! Un fost căpitan al roş-albaştrilor va fi noul antrenor

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2020, 7:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
EXCLUSIV | Motivul real pentru care Vintilă e încă la FCSB! Un fost căpitan al roş-albaştrilor va fi noul antrenor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Din informaţiile AntenaSport, Becali nu l-a dat afară pe Vintilă doar pentru că acesta are licenţă pro. Echipa va fi pregătită de Mihai Pintilii, acesta având o autoritate mai mare în faţa jucătorilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul FCSB este decis să anunţe numirea lui Pintilii în momentul în care va găsi un tehnician cu licenţă pro, care să accepte să fie secundul fostului mijlocaş.

Becali insistă la Neubert

Prin numirea lui Mihai Pintilii se speră şi la revenirea lui Thomas Neubert. Este cunoscut faptul că viitorul antrenor de la FCSB era un apropiat al lui Reghecampf şi în acelaşi timp şi al preparatorului fizic german.

"Am vorbit cu Neubert și e posibil să vină. Am vorbit cu Reghe ca să-l lase. Vreau altă pregătire, o să am zeci de milioane, o să iau campionate. O să vedeți. Cât poate să coste? 10.000 pe lună, când a mai fost a avut 8.000 de euro pe lună. 

Îmi permit. E nevoie de un preparator pentru că avem 7-8 jucători accidentați. Ei au o problemă pentru că aceeași fotbaliști au aceeași accidentare, la același mușchi. Suntem de râsul lumii la accidentări", a spus Becali acum câteva săptămâni, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și