Închide meniul

Singura condiţie pusă de Ioan Niculae pentru transferul lui Denis Alibec

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2020, 16:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Singura condiţie pusă de Ioan Niculae pentru transferul lui Denis Alibec

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Denis Alibec poate pleca de la Astra

Singura condiţie pusă de Ioan Niculae pentru a se despărţi de Alibec este ca echipa care îl va cumpăra să achite cel puţin un milion de euro, susţine ziare.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec pleacă de la Astra 

Aceasta este şi suma pe care Niculae a plătit-o pentru a-l readuce la Astra pe atacantul de 29 de ani. Ultima echipă care s-a interesat de serviciile lui Denis a fost Legia Varşovia. 

"Îmi doresc să plec, nu pot sta la o echipă care nu are obiective. Nu am ofertă concretă. Plec oriunde, dar să fie stabilitate şi să joc în cupele europeane. Dacă mergeam după bani, eram de mult în China", a spus Alibec, după meciul cu CFR Cluj. 

14 goluri a marcat Alibec în acest sezon al Ligii 1

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și