Închide meniul

Fanii lui Dinamo și-au găsit favoritul! Mesaj clar pentru jucătorii lui Mihalcea: ”Nu cedăm! Începem să creștem”

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 20:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Fanii lui Dinamo și-au găsit favoritul! Mesaj clar pentru jucătorii lui Mihalcea: ”Nu cedăm! Începem să creștem”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Fanii lui Dinamo și-au găsit favoritul! Mesaj clar pentru jucătorii lui Mihalcea: ”Nu cedăm! Începem să creștem”

Fanii de la PCH au postat o fotografie cu Straton, care a fost însoțită de un mesaj special. “NU CEDĂM! Începem să creștem. Vizita Peluzei la Constanța și discursul din fața hotelului au cântărit enorm. ”Intrați cu fruntea sus și jucați în așa fel încât să ieșiți cu fruntea sus!”, au scris dinamoviștii pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Straton a apărat două penalty-uri în meciul Clinceni-Dinamo

Portarul Straton a fost eroul oaspeţilor. A apărat două penalty-uri când echipa lui conducea cu 1-0.

"Îi felicit pe cei de la Clinceni, au făcut un joc bun. Sunt multe ofuri pe care le-aş spune, dar sunt băiat de echipă, de caracter şi felicit băieţii. Era un meci capital, vom vedea pe parcurs dacă a fost un declic.

Trebuie să fim echilibraţi. Ei au mai avut în afară de cele două penalty-uri, alte 5-6 ocazii de gol. Eu nu vreau să iau gol. Ei sunt copii şi asta ne-a ajutat. Mi-a dat şi mie Dumnezeu azi pentru cât am muncit. Jucătorii de la Dinamo s-au antrenat mereu", a spus Straton, după meci.

După primele 8 etape disputate din play-out, Dinamo e pe locul 7, retrogradabil, cu 20 de puncte. De notat şi faptul că echipa lui Mihalcea are două meciuri mai puţin disputate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și