Închide meniul

Marius Croitoru și-a criticat dur jucătorii. ”Au arătat prea mult respect celor de la FCSB”

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 19:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
Marius Croitoru și-a criticat dur jucătorii. ”Au arătat prea mult respect celor de la FCSB”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Croitoru a spus că jucătorii săi au fost temători în primele minute, au arătat prea mult respect. El susține că Botoșani va continua lupta pentru cupele europene și speră că FCSB va câștiga Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, mulțumit după egalul cu FCSB

”La acea participare într-o cupă europeană pot spera mai mult, pentru că ar fi și varianta în care FCSB ia cupa. Am venit să câștigăm, dar băieții s-au speriat în primele 15 minute, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Jucătorii au arătat prea mult respect față de rivali.

Ei își merită locul, CFR a avut o distanță mare, dar această înjumătățire le-a dat și speranța altora să spere la campionat. CFR a emanat forță, dar această pandemie i-a afectat.

Ne așteaptă un meci greu cu Astra, o echipă care a bătut FCSB. Repet, am arătat prea mult respect în primele 15 minute, am avut probleme din punctul de vedere al prospețimii, am jucat 4 zile în 12 zile. Din păcate, e o situație grea, nu mă plâng, am pierdut mulți titulari, asta e. Și domnul Iftime dacă vrea să vândă, poate să o facă, nu mă deranjează, o să cumpărăm alți jucători”, a spus Croitoru după meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și