Închide meniul

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii de la Dinamo, după înfrângerea cu Viitorul: "Jaloanele blestematului fără vină Mihalcea"

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii de la Dinamo, după înfrângerea cu Viitorul: "Jaloanele blestematului fără vină Mihalcea"

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu

Dinamo riscă să retrogradeze pentru prima dată în istorie. "Câinii" au pierdut şi partida cu Viitorul, iar Cornel Dinu nu i-a menajat pe elevii lui Adrian Mihalcea. "Mister" i-a desfiinţat pe jucători, pe care i-a numit "jaloane". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când ajungi să crezi că poți construi la mijloc și pune mingi folositoare pentru atacanți cu Grigore, Răuță, Sin și eterna condamnare că prostia și lăcomia în fotbal se plătesc… e vorba de Șerban… mai bine încerci să-l prinzi pe exploatatorul Negoiță în rotativa de intrare în hotelul Rin, ca în filmul lui Coppola cu Al Pacino familist convins, Nașul 2.

Diferența a fost făcută de o reluare la un corner a lui Ghiță de lângă expectativa doar cu numele de apărători a lui Popescu și Grigore, ultimul preferat la mijloc, dar dovedindu-se că nu-i de-acolo.

Chiar dacă la începutul celei de-a doua reprize Dinamo a părut că presionează construcția incipientă adversă, echipierii lui Gică Hagi au pus stăpânire pe posesie în majoritatea timpului, valsând cu mingea la picior și prin pase pe lângă mai mult jaloanele ca mobilitate ale blestematului fără vină Adi Mihalcea”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Un nou atac la adresa lui Ionuț Negoiță. ”Nu mă pot trezi la 11. Strategia e prost făcută”

Cristi Pulhac, fost jucător la Dinamo, nu concepe ca echipa să cadă în liga secundă.

Reclamă

Pulhac îi regretă pe foștii acționari de la Dinamo și îl atacă din nou pe Ionuț Negoiță pentru situația actuală de la club.

Acum toată lumea îi plânge. Așa cum erau, aveau o strategie, nu aduceau jucători după ureche. Nu e vorba despre bani, nu totul se rezumă la ei.

Trebuie să ne raportăm la idei mai bune. Să vină cineva cu o idee. Nu cred că fostele glorii au vrut bani la Dinamo, cum zice Negoiță. Am zis 'grijă mare'. Bubele nu sunt la antrenor, ci în altă parte”, a spus Pulhac pentru Digisport. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și