Închide meniul

Adi Mihalcea apelează la psiholog pentru a o scoate pe Dinamo din criză. ”Facem tot posibilul să ieșim din starea asta”. Ce a spus de demisie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 19:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Adi Mihalcea apelează la psiholog pentru a o scoate pe Dinamo din criză. ”Facem tot posibilul să ieșim din starea asta”. Ce a spus de demisie

Mediafax Foto / Sports Pic via hepta

Adi Mihalcea apelează la psiholog pentru a o scoate pe Dinamo din criză. ”Facem tot posibilul să ieșim din starea asta”. Mesaj dur pentru rivale

Mihalcea spune că dinamoviștii nu au avut noroc în meciul cu Viitorul, putând cu ușurință să marcheze cel puțin un gol. De asemenea, el susține că alte echipe nu au respectat regulile de izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mihalcea a apelat la un psiholog pentru a ieși din criză

”Eu mă așteptam la același lucru, pot să spun că în repriza a doua că dacă aveam noroc, am fi putut înscrie. Din păcate, o nouă înfrângere, dar văd o schimbare de la meci la meci. E singurul lucru care mă bucură.

Băieții și-au dorit, am avut momente în care am pus Viitorul în dificultate. Am luat golul la o fază fixă și am pierdut meciul. Trebuie să avem capul sus, să avem inspirație și cred că vor veni și rezultatele. În momentul de față, aceasta este situația, nu sunt obosit deloc. Dezamăgirea există, trec etapele și nu adunăm punctele. Avem nevoie de meciul ăla în care toate astrele vor fi cu noi. Astăzi am încercat și au fost momente când am fi putut să înscriem un gol. 

Am întâlnit doar echipe în formă, va fi un meci extrem de dificil cu Academica, va trebuie să plecăm de la această atitudine îmbunătățită și vor veni victoriile. Noi am traversat o perioadă dificilă și acea perioadă nu e departe, suntem singura echipă care am stat în izolare șapte zile, văd că alte echipe n-au stat și s-au antrenat, cu toate că au trebuit să stea. Nu e un regulament pentru toată lumea, am apelat la psiholog și facem totul cu putință să ieșim din starea asta. Va sta în continuare cu noi și vom încerca să readucem mentalul băieților pe un drum bun.

Noi am stat în izolare, alții nu respectat acest lucru. S-au antrenat și pe timp de pandemie, dar asta nu contează în momentul de față. N-aș vrea să găsesc vreo scuză. N-o să fie o atitudine fericită, dar încercăm să trecem de această perioadă. 

Reclamă

Eu voi rămâne alături de băieți și vom încerca să scoatem echipa din zona retrogradării, poate e o întrebare pentru conducere (n.r despre demitere). Am încredere că lucrurile se pot adresa. Eram convins de această situația, nu chiar așa de dezastruoasă, a trecut o perioadă grea, băieții suferă, dar își doresc enorm să-și revină”, a spus Mihalcea după meciul cu Viitorul. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și