Închide meniul

"Geniul" lui Gigi Becali este pariul lui Ilie Dumitrescu: "Aş merge tot pe acest copil"

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 18:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
"Geniul" lui Gigi Becali este pariul lui Ilie Dumitrescu: "Aş merge tot pe acest copil"

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Ilie Dumitrescu

Şi Ilie Dumitrescu consideră că Pantea poate ajunge un adevărat star. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu, în noile condiții, aș merge tot pe acest copil, Pantea. Este un fotbalist tânăr! S-a apelat la serviciile lui recent și a reacționat foarte bine. Dă-i în continuare personalitate, da? 

Că tot a zis Gigi Becali că vrea să urmeze modelul Hagi, de la Viitorul. Și că nu mai vrea să fie numărul 1”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali: "Pantea e un geniu"

Extrem de sigur în meciurile cu Gaz Metan şi cu Dinamo, Pantea l-a făcut pe Gigi Becali să spere deja la un mega-transfer. "E genial", susţine finanţatorul.

Eu sunt bucuros pentru că am experiența asta în fotbal, am văzut jucători, unii sunt fotbaliști valoroși, unii sunt muncitor, dar există gen de fotbalisti numiți genii. Sunt jucători care pot juca la echipa mare la 16, 17 ani.

Reclamă

Singurul pe care l-am văzut a fost Mirel Rădoi, iar acum e Pantea ăsta. Pantea e geniu, e aparte de tot. Mai e și Perianu, care va ajunge mare, la fel și Niță”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și