Închide meniul

EXCLUSIV | Primul arbitru român infectat cu coronavirus a fost rezervă la Dinamo – Sepsi

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 15:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
EXCLUSIV | Primul arbitru român infectat cu coronavirus a fost rezervă la Dinamo – Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Primul arbitru român infectat cu coronavirus

AntenaSport a aflat că Robert Avram este primul arbitru român infectat cu coronavirus. Acesta a fost arbitru de rezervă în partida din Liga 1, Dinamo – Sepsi, scor 1-3, şi care s-a disputat pe 21 iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a anunţat că un arbitru a fost testat pozitiv

Federația Română de Fotbal anunță și că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 și meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv a fost înlăturat din lotul arbitrilor pentru acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanșate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activității sportive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și