Închide meniul

Problemele de la CFR Cluj au fost elucidate! Ce veste a primit Dan Petrescu înainte de meciul cu Craiova

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 14:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Problemele de la CFR Cluj au fost elucidate! Ce veste a primit Dan Petrescu înainte de meciul cu Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Problemele de la CFR Cluj au fost elucidate! Ce veste a primit Dan Petrescu înainte de meciul cu Craiova

Conform ProSport, înainte de meciul cu Craiova jucătorii au primit bonusurile de performanță pentru parcursul bun din Europa League și Liga Campionilor. Nu mai puțin de 600.000 de euro au încasat fotbaliștii campioanei, această sumă reprezentând 75% din primele promise de conducerea echipei. De asemenea, restul de 200.00 de euro vor fi virați până la finalul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii CFR-ului au încasat primele pentru performanțele europene

Nelu Varga, finanțatorul de la CFR, le-a promis fotbaliștilor aceste prime pentru performanțele europene, dar unii jucători nu au fost mulțumiți de un aspect. 

Ei au trebuit să își plătească singuri taxele pentru aceste bonusuri, acesta fiind motivul amintit de Petrescu după confruntarea cu Craiova, pierdută cu 2-3 de CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului Vezi toate știrile
Citește și