Închide meniul

Universitatea Craiova poate urca pe primul loc în Liga 1. Avantaj uriaș înaintea meciului cu Gaz Metan. "Suntem numai 12 seniori"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2020, 18:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Universitatea Craiova poate urca pe primul loc în Liga 1. Avantaj uriaș înaintea meciului cu Gaz Metan. "Suntem numai 12 seniori"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristiano Bergodi are motive de bucurie

Gaz Metan Mediaș este fără victorie în play-off și are probleme din ce în ce mai mari de efectiv. Cu greu va putea Dusan Uhrin să alinieze o echipă competitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova, ajutor nesperat înaintea meciului cu Gaz Metan

Suntem 12 seniori cu totul. Nu ne aflăm într-o situație fericită, am trecut prin numeroase probleme în ultima vreme, dar fiți siguri că nu ne predăm cu Craiova! Și Astra părea lipsită de motivație cu FCSB, a revenit de la 0-2 și-a învins cu 3-2.

Fotbalul e pe ambiție. Noi am strâns până acum trei eșecuri în acest sezon cu oltenii. Plus unul la FIFA, pe consolă, când puteam să luăm titlul, însă ne-a învins tot Craiova. Avem ambiția să nu mai pierdem încă unul! Suntem în piuneze, dar n-am murit, vom juca fotbal", a declarat Răzvan Pleșca pentru GSP.

Dacă va reuși să profite de problemele medieșenilor, Universitatea Craiova va urca pe primul loc. Va rămâne lider cel puțin două zile. CFR Cluj joacă pe terenul Astrei abia duminică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și