Închide meniul

Ofertă de ultimă oră pentru Denis Alibec! Echipa care pune un milion de euro pe masă pentru vedeta Astrei

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2020, 14:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Ofertă de ultimă oră pentru Denis Alibec! Echipa care pune un milion de euro pe masă pentru vedeta Astrei

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Denis Alibec poate pleca de la Astra

Echipa care l-a dorit pe Alibec şi la începutul anului e hotărâtă să plătească un milion de euro pentru vârful Astrei, la care se adaugă şi alte bonusuri de performanţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra ar primi alte 150.000 de euro dacă Alibec ar marca cel puţin 15 goluri în unul din sezoanele pe care le va petrece în Polonia. 

Denis Alibec a anunţat că pleacă de la Astra

Atacantul cotat la 1.4 milioane de euro şi-a anunţat plecarea de la Astra, fiind nemulţumit că echipa nu joacă în cupele europene, chiar dacă e pe locul 3 în play-off.

"Probabil că acesta este ultimul meu sezon la Astra, dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal", a spus Alibec.

13 goluri şi 11 pase decisive şi-a trecut în cont Alibec în acest sezon, în tricoul Astrei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și