Închide meniul

Astra confirmă interesul pentru un jucător de la FCSB. Anunţul făcut de Dani Coman chiar înaintea meciului direct!

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2020, 16:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Astra confirmă interesul pentru un jucător de la FCSB. Anunţul făcut de Dani Coman chiar înaintea meciului direct!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Astra îşi doreşte să îl transfere pe Claudiu Belu

Fundaşul de 26 de ani a jucat în numai cinci meciuri din Liga 1 pentru roş-albaştri. A fost împrumutat la FC Voluntari până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Belu, dorit de Astra

Giurgiuvenii şi-l doresc înapoi pe Belu, dar nu sunt dispuşi să plătească vreo sumă de transfer. Pot profita de faptul că Gigi Becali l-a criticat încă de la primul meci jucat la FCSB.

"Este adevărat că ni-l dorim pe Claudiu Belu. Eu l-am apreciat tot timpul, din toate punctele de vedere: și fotbalistic, dar și uman! Încercăm să-l aducem la Astra, dar numai dacă va fi lăsat să plece liber de către cei de la FCSB. 

Este un băiat senzațional, m-am înțeles mereu foarte bine cu el și sunt convins că și pentru el ar fi un transfer important", a declarat Dani Coman pentru Prosport.

Claudiu Belu a evoluat trei sezoane în tricoul Astrei. A plecat liber de contract, într-un moment în care cota lui de piaţă era 1.200.000 de euro. Conform Transfermarkt, fundaşul valorează acum numai 475.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și