Închide meniul

Aroganţa oltenilor după victoria uriaşă din Gruia! "FCSB nu se mai poate bate la titlu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 14:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Aroganţa oltenilor după victoria uriaşă din Gruia! "FCSB nu se mai poate bate la titlu"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali nu mai poate lua titlul

Roş-albaştrii pot ajunge la 6, respectiv 5 puncte de primele două clasate dacă o înving azi pe Astra, dar nici aşa nu mai pot recupera terenul pierdut, susţine Gică Craioveanu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Craioveanu: "Nu cred că FCSB se mai poate bate la titlu"

"A fost o victorie senzațională, pe care o așteptam. Eu sunt mai nebun, am avut încredere că putem să ne batem la titlu. Am spus asta la începutul sezonului, nu acum. Eu cred în această echipă, este cea mai bună echipă din România, ca și calitate. Dacă ai două avioane pe benzi și un vârf precum Koljic… de la Cămătaru nu a mai avut fotbalul craiovean un asemenea atacant.

Noi am avut probleme în zona centrală, pe fund. Altfel, cred că eram cu câteva puncte în frunte. Avem un public excepțional, băieții au totul ca să câștige titlul. Fanii au fost alături de echipă din 2013, s-au dus peste tot, și la 700 de km distanță, 12 ore cu mașina. Avem cel mai frumos public din România. 

Nu cred că FCSB se mai poate bate la titlu. Sunt multe puncte și puține meciuri. FCSB trebuie să aibă un parcurs senzațional, să câștige tot. FCSB are meci la Craiova, unde le va fi foarte greu. Nu știu ce se întâmplă cu noi, pentru că mereu ne bat, dar acum văd Craiova schimbată. Sper ca de data asta să câștigăm. FCSB mai are un meci cu CFR, iar 'Bursucul' îi citește foarte bine", a declarat Craioveanu, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și