Închide meniul

VIDEO | Craiova a făcut spectacol în Gruia! Bucurie imensă în vestiar după victoria cu CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 20:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
VIDEO | Craiova a făcut spectacol în Gruia! Bucurie imensă în vestiar după victoria cu CFR Cluj

Facebook / Universitatea Craiova

VIDEO | Craiova a făcut spectacol în Gruia! Bucurie imensă în vestiar după victoria cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi, antrenorul oltenilor, a dat tonul în vestiar. Jucătorii au uitat de distanțare socială, dar s-au stropit cu apă plată în loc de șampanie. Și Sorin Cârțu a cântat alături de fotbaliști, iar imaginile bucuriei au fost postate pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Ai noștri. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri
Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 28 iunie 2020

Universitatea Craiova, la un punct de CFR Cluj în lupta pentru titlu

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la CFR Cluj și a relansat lupta pentru titlu. Oltenii au acumulat 35 de puncte și sunt la un punct de liderul CFR.

Cristiano Bergodi a obţinut prima victorie ca antrenor în faţa lui Dan Petrescu, iar succesul poate fi unul decisiv în lupta pentru câştigarea titlului în Liga 1. 

"Cel mai frumos meci din sezon. Vreau să felicit băieţii, au făcut un meci foarte bun, prima repriză foarte bună, cu 3-4 ocazii. A doua repriză, nu am mai ţinut mingea şi au speculat, au o echipă de experienţă.

E prima mea victorie împotriva lui Dan Petrescu. Jucătorii capătă încredere. Lucrăm zi de zi pentru a face ceva important. Niciodată nu m-am gândit că după 3 meciuri vom fi atât de bine. Aş fi fost ipocrit. Nu credeam că vom câştiga aici. Ei sunt primii actori pe teren şi asta e foarte bine pentru mine", a spus Bergodi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și