Închide meniul

Mihai Stoica i-a făcut din nou praf pe rivalii de la Dinamo. Mesajul postat după ultima înfrângere a "câinilor roşii"

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 16:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Mihai Stoica i-a făcut din nou praf pe rivalii de la Dinamo. Mesajul postat după ultima înfrângere a "câinilor roşii"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica se amuză pe seama rivalei Dinamo

Stoica a postat pe contul personal de Facebook o poză cu scris alb pe fundaş roşu. "Consolidare", e mesajul scris de Stoica, care a pus şi o clepsidră lângă imaginea respectivă.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Dinamo e pe ultimul loc în play-out 

Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1.

Golul a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 76. În minutul 49, de la Dinamo a fost eliminat Filip, după ce a primit al dodilea cartonaş galben.

Reclamă

După primele 4 meciuri disputate din play-out, Dinamo este pe ultimul loc, fără niciun punct acumulat. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și