Închide meniul

Dănuţ Lupu, atac dur la Florin Prunea: "Ajungi să te milogești să te duci în cantonament și nu-ți dai demisia?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 8:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Dănuţ Lupu, atac dur la Florin Prunea: "Ajungi să te milogești să te duci în cantonament și nu-ți dai demisia?!"

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Florin Prunea, atacat de Dănuş Lupu

Lupu îi reproşează fostului manager general al clubului că nu şi-a dat demisia în iarnă, când au apărut primele tensiuni cu Ionuţ Negoiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajungi să te milogești să te duci în cantonament și nu-ți dai demisia?! N-am nimic cu el, dar nu-l înțeleg”, a spus Lupu la Pro X.

Dănuţ Lupu a comentat şi scandalul din jurul lui Mihai Popescu, jucător ce a fost pus la zid de Ionuţ Negoiţă, Florin Prunea şi fostul medic al lui Dinamo, Adrian Motoacă. Prunea a acuzat că fundaşul joacă pentru că este susţinut de conducere. 

"Până la urmă, ce vină are el? Cine-l bagă să joace e de vină. Am citit că are pile, înseamnă că antrenorul acceptă asta”, a mai spus Lupu.

Dănuţ Lupu: "Mă doare că a pierdut în faţa unor copii de la FCSB"

Dinamo se află într-o situaţie dramatică şi din punct de vedere sportiv. Pe ultimul loc în Liga 1, dinamoviştii au fost umiliţi de rivalii de la FCSB în Cupa României. 

Reclamă

Cred că echipa trebuie să se trezească. Mă doare că a pierdut în fața unor copii de la FCSB. Asta e dureros”, a mai spu Dănuţ Lupu. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și