Închide meniul

Mirel Rădoi anunţă care e antrenorul cu care FCSB poate opri hegemonia lui Dan Petrescu în Liga 1

Dan Roșu Publicat: 27 iunie 2020, 9:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Mirel Rădoi anunţă care e antrenorul cu care FCSB poate opri hegemonia lui Dan Petrescu în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, sfătuit de Mirel Rădoi

”A venit după ce am plecat eu. A luat echipa de pe 4 sau 5 și a dus-o pe doi, pierzând campionatul cu Astra. Poate fi un antrenor care să redreseze echipa”, a spus Mirel Rădoi la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali chiar face un prim pas spre revenirea lui Reghe. E aproape să îl readucă la echipă pe Thomas Neubert, preparatorul fizic cu care Reghecampf a făcut o pereche perfectă la FCSB.

Laurenţiu Reghecampf, două titluri cu FCSB

Reghecampf a câştigat două titluri în Liga 1 cu FCSB şi a avut un traseu spectaculos în Europa League, în 2011-2012. După ce au trecut de Ajax la penalty-uri, roş-albaştrii au fost eliminaţi cu greu de Chelsea, în optimile competiţiei.

”Eu v-am spus că e foarte important să știi cum să vorbești cu Gigi, să știi ceea ce trebuie să faci. Nu vă ascund, ieri am vorbit cu el. Am fost să-l felicit pe el și pe familie pentru nepoțică. Nu am vorbit nimic de fotbal, dar discutam, mă întreabă cum e, cum sunt patronii, managerii.

Eu n-am nicio problemă să lucrez cu el. E foarte greu să mă întorc la o altă echipă din Liga 1. Niciodată nu poți să spui niciodată, dar aș spune că m-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali", a spus Reghe, cu o săptămână în urmă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație Vezi toate știrile
Citește și