Închide meniul

"Micile detalii vor face diferenţa!" Dan Petrescu, pregătit de duelul cu Cristiano Bergodi

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2020, 16:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
"Micile detalii vor face diferenţa!" Dan Petrescu, pregătit de duelul cu Cristiano Bergodi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dan Petrescu, pregătit de CFR - Craiova

"Va fi un meci strâns, micile detalii vor face diferenţa. Îmi pare bine că Bergodi antrenează Craiova, are experienţă, mereu am avut o relaţie bună, este un gentleman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: După acest meci vom vedea dacă Arlauskis şi Ţucudean vor continua cu noi

Nu putem spune că duminică e finala campionatului, mai sunt apoi 15 puncte în joc, campionatul se va juca până la final. Arlauskis e apt, sigur va juca duminică. 

După acest meci vom vedea dacă Arlauskis şi Ţucudean vor continua cu noi", a spus Petrescu, într-o conferinţă de presă. 

CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1, va avea loc, duminică, de la ora 20.00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă Vezi toate știrile
Citește și