Închide meniul

Pep Guardiola se înclină în faţa celor de la Liverpool: "Au jucat fiecare meci ca şi cum a fost ultimul"

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 5:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Pep Guardiola se înclină în faţa celor de la Liverpool: "Au jucat fiecare meci ca şi cum a fost ultimul"

DPA Images / Peter Byrne via Hepta

Pep Guardiola

Tehnicianul "cetăţenilor", Pep Guardiola, a recunoscut supremaţia formaţiei antrenate de Jurgen Klopp din acest sezon şi i-a felicitat pe cei de la Liverpool pentru primul titlu după o pauză de 30 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seară magică pentru Liverpool. A devenit, matematic, campioana Angliei. Jurgen Klopp a adus primul titlu după 30 de ani de aşteptare!

"Felicitări lui Liverpool pentru acest titlu şi pentru acest sezon. Nu am mai fost consistenţi. Ei au avut o încredere mare după ce au câştigat Liga Campionilor. Ei au jucat fiecare meci ca şi cum a fost ultimul", a spus Pep Guardiola, citat de BT Sports.

Liverpool, noua campioană a Angliei

Liverpool a câştigat titlul în Premier League după o pauză de 30 de ani. În cele 7 etape rămase nu mai poate fi ajunsă de Manchester City, care a pierdut cu Chelsea, scor 1-2.

La 12 luni după ce au devenit campionii Europei, jucătorii lui Jurgen Klopp au obţinut şi cel mai râvnit trofeu. Din cauza pandemiei nu se pot bucura pe străzi, aşa cum au făcut-o după ce au câştigat UEFA Champions League.

Reclamă
Reclamă

Liverpool a făcut un sezon grozav. A suferit un singur eşec în cele 31 de etape de până acum. "Cormoranii" au adunat 86 de puncte şi au un avantaj uriaş faţă de deţinătoarea ultimelor două titluri.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Bucuria câştigării titlului a învins pandemia. Fanii lui Liverpool au sărbătorit lângă Anfield!

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:25

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și