Închide meniul

Adi Popa i-a dedicat golul lui Gigi Becali şi şi-a anunţat plecarea de la FCSB: "Nu mai prind finala"

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 19:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Adi Popa i-a dedicat golul lui Gigi Becali şi şi-a anunţat plecarea de la FCSB: "Nu mai prind finala"

Adi Popa, prima reacție după ce a semnat cu CSA Steaua

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

La finalul partidei, Adi Popa a anunţat că dedică golul lui Gigi Becali, care a împlinit astăzi 62 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucur foarte mult pentru că Dinamo era una dintre puţinele echipe din Liga 1 împotriva căreia nu marcasem. Nu am dat gol în derby. Acest joc mă ajută mult pentru viitor şi să trec peste perioada asta. Mă gândesc la prezent şi viitor, este istorie perioada asta. Nu mă tem de nimic, le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine perioada asta. Vreau să dedic golul domnului Becali, am crezut că este ziua dânsului. Nu am nimic de demonstrat mie. 

Eu nu am niciun război cu nimeni. Sunt fotbalist profesionist, am fost sunat să vin la pregătire. Sunt jucător profesionist şi mi-am făcut treaba aşa", a spus Adi Popa la Digisport.

Adi Popa şi-a anunţat plecare de la FCSB

Adi Popa şi-a anunţat plecarea de la FCSB, după derby-ul cu Dinamo

"Nu o să mai prind finala. Mai am 4 zile de contract şi termin. Depinde de domn profesor dacă mă bagă luni, dacă nu, acesta a fost ultimul meci. Am contract până pe 30 iunie şi atât", a mai spus Adi Popa. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și