Închide meniul

Anamaria Prodan, bună de plată! LPF a amendat-o drastic pe Hermannstadt

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 16:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Anamaria Prodan, bună de plată! LPF a amendat-o drastic pe Hermannstadt

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Anamaria Prodan, bună de plată! LPF a amendat-o drastic pe Hermannstadt

În urma unei ședinte la Comisia de Disciplină de vineri, cei de la LPF au decis să amendeze cu 30.000 de lei clubul Hermannstadt, după ce doi membri  ai staff-ului nu au respectat protocolul impus de autorități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Hermannstadt, amendat de Liga Profesionistă de Fotbal

Iulian Popa, delegatul clubului, și antrenorul secund Eugen Beza au fost amendați cu câte 15.000 de lei fiindcă nu au purtat masca pe toată durata partidei dinte Hermannstadt și Sepsi OSK, care s-a terminat la egalitate, 1-1.

Ruben Albes a debutat pe banca sibienilor în duelul cu FC Viitorul, însă ardelenii au cedat cu 4-1. Sibienii se află pe locul 11, cu 18 puncte, unul mai mult decât Chindia, care este pe loc de baraj.

Anamaria Prodan spune că nu este dezamăgită de antrenorul iberic, acesta vând nevoie de timp pentru a se adapta la fotbalul din România.

”Nu sunt dezamăgită. Vine dintr-un alt fotbal, trebuie să-și cunoască jucătorii. Cred că este un antrenor tânăr, care va arăta ceva în fotbalul românesc și care va învăța fotbalul românesc. S-a dorit foarte mult o schimbare. Dacă Hermannstadt ar fi rămas cu vechiul antrenor, nimeni nu ar fi garantat că poate să țină echipa în prima ligă. Nici Mourinho nu-ți oferă o garanție, dacă îl aduci astăzi. Fotbalul nostru este atipic, dar eu cred foarte tare în el.

Reclamă

Va fi un Mourinho de România, va fi al doilea Reghe în România. Asta îmi doresc. Îmi doresc să salveze echipa pentru că este o formație frumoasă, cu suporteri frumoși. Asta cu schimbărul antrenorului și facem șoc e tot o mentalitate românească”, a spus Anamaria Prodan, potrivit LookSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și