Închide meniul

Academica Clinceni-Chindia Târgoviște, 1-0. Victorie uriașă pentru Clinceni, care iese din zona retrogradării

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 15:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Academica Clinceni-Chindia Târgoviște, 1-0. Victorie uriașă pentru Clinceni, care iese din zona retrogradării

Captură Digi Sport

Vojtus deschide scorul pentru Clinceni

Academica Clinceni – Chindia Târgoviște, 1-0

UPDATE 18:50 – Final de meci. Academica Clinceni se impune cu 1-0 și iese din zona retrogradării. Este o victorie uriașă pentru trupa lui Ilie Poenaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 18:10 – GOOOOOL Clinceni! Vojtus se distrează cu apărarea dâmbovițenilor și deschide scorul. Este al treilea gol marcat de acest atacant împotriva Chindiei în trei meciuri jucate.

UPDATE 18:01 – A început repriza secundă.

UPDATE 17:45 – Pauză la meci, 0-0. Ilfovenii au ratat cele mai mari ocazii.

UPDATE 17:00 – Meciul a început.

Reclamă

Academica Clinceni: Vâlceanu – G. Matei, Patriche, Munoz, Dobrescu – Cebotaru, Albu, Susu – Merloi, Vojtus, Buziuc

Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Markovic, Kontoes, Ventura, Robert Ion, Bejan, Adrian Şut, Ilie

Antrenor: Ilie Poenaru

Reclamă 4 / 0/3

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Piţian, Diallo, Corbu – Neguţ, Novac, Bic – Barbu – Ivancic, Berisha

Rezerve: Moldovan, Benga, Dinu, Dumitraşcu, Raţă, Liviu Mihai, Yameogo, Dangubic, Piftor

Antrenor: Viorel Moldovan

Runda a cincea din play-out continuă cu confruntarea de la Clinceni, gazdele având șansa de a ieși de pe loc ce duce la barajul cu o formație din liga secundă. Ilfovenii au bifat un succes esențial runda trecută, 1-0, pe terenul lui Poli Iași, după gafa portarului Tîrnovanu de la moldoveni. De partea cealaltă, Chindia a trecut, surprinzător, de FC Viitorul cu 2-1, acest succes fiind contestat de mai mulți antrenori din fotbalul românesc.

Academica Clinceni-Chindia Târgoviște, 17:00, live score pe AntenaSport

Atât Academica, cât și Chindia au același număr de puncte – 17. Golaverajul face diferența, astfel că dâmbovițenii sunt pe 11, iar ilfovenii pe 12. Va fi un duel interesant și din punctul de vedere al antrenorilor.

Ilie Poenaru, tehnicianul gazdelor, este neînvins în fața lui Moldovan în Liga 1. Academica s-a impus în sezonul regulat cu 3-1, respectiv 5-2, în două partide extrem de spectaculoase. Ne așteptăm, așadar, și astăzi la o confruntare cu multe reușite.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și