Închide meniul

Negoiţă încearcă cu orice preţ să scape de Dănciulescu. "M-a zăpăcit, parcă a înnebunit!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2020, 8:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Negoiţă încearcă cu orice preţ să scape de Dănciulescu. "M-a zăpăcit, parcă a înnebunit!"

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Ionel Dănciulescu este pe final de contract

Fostul preşedinte al grupării din Ştefan cel Mare a reuşit să tragă de timp. Nu crede că actualii conducători ai clubului vor mai avea răbdare cu "Danciu".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu a intrat în dizgraţia lui Ionuţ Negoiţă

Contractul lui Dănciulescu cu Dinamo expiră pe 30 iunie.

Și Negoiță și Bălănescu parcă au înnebunit cu Dănciulescu! Să-l dăm afară pe Dănciulescu. Le-am spus ”cât timp voi fi la Dinamo, Dănciulescu nu va pleca de aici”. Eu aveam nevoie de Danciu, e un om de vestiar. Vorbește foarte mult cu jucătorii, toți sunt foarte apropiați de Danciu, și contează să ai un astfel de om în vestiar.

M-au zăpăcit să-l dăm afară pe Dănciulescu. Eu îmi bat joc de un jucător emblematic al lui Dinamo? De un băiat pe care îl cunosc și în care am încredere? M-au înnebunit. Eu bănuiesc de ce! Pentru că Danciu este apropiat de suporteri”, a spus Prunea la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a jucat în trei perioade pentru Dinamo (1995-1997, 2002-2009, 2010-2013). Cu alb-roşiii a câştigat trei titluri, patru Cupe ale României şi două Supercupe.

Reclamă

În luna aprilie, Dănciulescu şi-a scos la licitație trofeele cucerite cu Dinamo. A făcut acest gest pentru a ajuta echipa să strângă banii necesari obținerii licenței pentru Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și