Închide meniul

Guvernul, atacat după ultimele decizii luate. ”Ce pretenții să ai de la gușații ăștia? Distrug tot în urma lor!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 8:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Guvernul, atacat după ultimele decizii luate. ”Ce pretenții să ai de la gușații ăștia? Distrug tot în urma lor!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Guvernul, atacat după ultimele decizii din fotbalul românesc

FRF a înaintat un protocol în care s-au pregătit amenzi uriașe pentru cluburile de fotbal din România. Astfel, dacă o persoană de la stadion are temperatura mai mare de 37.3, atunci echipa va trebui să plătească amenzi foarte mari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, atac la Guvern: ”Ce pretenții să aveți de la gușații ăștia?”

Dumitru Dragomir crede că în acest scandal este doar vina Guvernului, care a propus aceste amenzi, iar FRF s-a conformat.

”Ori nu știu regulamentul cei de la Ligă, ori nu știu ce se întâmplă. Dacă FRF nu semnează raportul anual, Liga se desființează instant. LPF este subordonată sută la sută FRF. Și eu m-am certat cu Mircea Sandu, dar îl respectam și nu încălcam regulamentele Federației.

S-a exagerat cu amenzile pentru că au venit ordine de la Guvern. Ce pretenții să aveți de la gușații ăștia care știu doar să dea ordine, dar distrug tot în urma lor. Stadioanele se fac din banii noștri, nu din banii statului. Guvernul nu a dat niciun fel de ajutor sportului românesc în ultimii 30 de ani”, a spus Dragomir la PRO X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și