Închide meniul

Gabi Tamaş, la Rapid! Singura condiţie pentru cel mai tare transfer al giuleştenilor

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2020, 13:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Gabi Tamaş, la Rapid! Singura condiţie pentru cel mai tare transfer al giuleştenilor

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Tamaş poate ajunge la Rapid

Tamaş a fost uşor de convins, datorită relaţiei excelente pe care o are cu Florin Manea, fostul lui agent, susţine Prosport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul i-a oferit garanţii lui Tamaş că Rapid va avea un buget impresionant în Liga 1, cu ajutorul căruia va putea face performanţă. 

Gabriel Tamaş a semnat cu Astra

Până la varianta transferului la Rapid, Tamaş (36 de ani) a semnat pentru următoarele două luni cu Astra, singura echipă pentru care avea drept de joc până la finalul acestui sezon. 

"Nu am cum să mă duc la altă echipă, pentru că în aceste două luni nu pot să joc la altă echipă. Dacă stau două luni, nu cred că aș mai avea puterea să revin în fotbal. Nu cred că aș mai putea să stau două luni fără fotbal”, a spus Tamaş. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și