Închide meniul

Situaţie disperată la FCSB! Florinel Coman şi Răzvan Oaidă s-ar fi accidentat şi ar putea lipsi o lună

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 12:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Situaţie disperată la FCSB! Florinel Coman şi Răzvan Oaidă s-ar fi accidentat şi ar putea lipsi o lună

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman

Fanatik anunţă că Florinel Coman și Răzvan Oaidă sunt ultimii doi jucători intrați pe lista de indisponibili din punct de vedere medical la FCSB. Conform sursei citate, cei doi ar lipsi o lună de pe teren. Coman şi Oaidă au acuzat dureri la antrenamentele efectuate după derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Staff-ul medical al roş-albaştrilor estimează că aceştia vor lipsi de pe teren 3-4 săptămâni. 

Cutremur la FCSB! Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip nu mai joacă în 2020

Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip au aceeaşi accidentare: ruptură de ligamente. Cei doi se vor opera şi nu vor mai juca fotbal în 2020. 

Diagnosticul pus iniţial a fost confirmat astăzi de un RMN. Cei doi au ruptură de ligamente şi şi-au luat adio de la fotbal în acest an. Nedelcu urmează să plece în Italia, unde va avea loc operația, anul fiind compromis total, scrie gsp.ro. Cei doi pot reveni pe teren după o pauză de 5-6 luni.

Pe lista jucătorilor cu probleme medicale se mai află Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru şi Soiledis.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a "faultat" şi el 5 jucători

Pe lângă aceştia, Vintilă nu se va baza nici pe jucătorii căzuţi în dizgraţia patronului. Harlem Gnohere şi-a reziliat deja contractul cu FCSB, în timp ce Adi Popa, Bălgrădean, Momcilovic şi Alexandru Stan au primit "interzis" la echipă de la Becali, deşi mai aveau contract cu FCSB.

Singurul jucător care a revenit la echipă, deşi a fost şi el în conflict cu patronul a fost Bogdan Planic. Sârbul a jucat şi în derby-ul cu CFR Cluj şi a fost printre cei mai buni oameni ai echipei lui Bogdan Vintilă.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și