Închide meniul

Viorel Moldovan evită să fie euforic după victoria cu Hagi. "Nu ştiu care este viitorul meu!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2020, 19:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Viorel Moldovan evită să fie euforic după victoria cu Hagi. "Nu ştiu care este viitorul meu!"

Viorel Moldovan, avertisment înainte de bătăliile din Nations League

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Pentru a putea continua pe banca Chindiei, Viorel Moldovan este obligat să îşi salveze echipa de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Viorel Moldovan continuă să fie incert

"Nu vreau să discut, în momentul de faţă, viitorul meu. Eu ştiu că trebuie să fac tot posibilul ca să salvez echipa de la retrogradare. Voi semna acel act adiţional pentru a prelungi înţelegerea până la finalul sezonului", a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport. 

Cu această victorie, Chindia a trimis-o pe Dinamo pe loc de baraj.

"Cred că am făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic. Defensiv am stat foarte bine. Era păcat să pierdem trei puncte astăzi. Până la urmă am reuşit cu şansă să marcăm golul doi.

Totul depinde numai şi numai de noi, nimeni nu o să ne facă cadouri. Trebuie să muncim ca să strângem cât mai multe puncte", a mai spus antrenorul Chindiei Târgovişte.

Reclamă

Echipa antrenată de Viorel Moldovan a jucat primul meci după mai bine de trei luni. Partida de etapa trecută, cu Dinamo, a fost amânată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și