Închide meniul

Echipe din 4 campionate se bat pe Tănase! Gigi Becali i-a stabilit preţul: "Sper să pot obţine suma asta"

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 7:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Echipe din 4 campionate se bat pe Tănase! Gigi Becali i-a stabilit preţul: "Sper să pot obţine suma asta"

SportPictures / Paul Ursachi via Hepta

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Tănase a fost unul dintre cei mai buni jucători din derby-ul cu CFR Cluj şi singurul care s-a înţeles bine cu Duckadam. Căpitanul FCSB are şanse mari să plece în această vară de la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gigi Becali mi-a transmis că vrea 5 milioane de euro pe Florin Tănase. Eu sper să-i aduc suma asta sau una cât mai apropiată. Nu pot să văd dau nume de echipe, unde l-am propus pe Tănase. Pot să vă spun însă, în ordine, campionatele: SUA, Canada, China și Turcia. O să vedem acum ce și unde se leagă”, a declarat Ioan Becali pentru Fanatik

Transferul lui Tănase se poate face în august

Ioan Becali îi transmite vărului său să aibă răbdare. Transferul se poate face, cel mai devreme, la finalul verii. 

Totul este blocat acum. Lumea se uită să vadă cum se prezintă jucătorii. Eu cred că abia în luna august vom ajunge și la negocieri. Pentru orice jucător care are oferte”, a mai spus Ioan Becali. 

Ce ghinion pentru Florin Tănase! Putea prinde un super-transfer

Florin Tănase a fost aproape de un transfer în Statele Unite, dar pandemia provocată de coronavirus a împiedicat mutarea.

Reclamă

New York Red Bulls a insistat, în iarnă, pentru a-l transfera pe Florin Tănase. De atunci, cota decarului roş-albaştrilor a fost într-o continuă scădere. Conform celor de la Transfermarkt, a ajuns la 2.2 milioane de euro.

Atacantul de 25 de ani a înscris şase goluri în această ediţie de campionat. Tot atâtea a înscris şi Dennis Man. În schimb, Florinel Coman este golgheterul lui FCSB, cu 11 reuşite!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și