Închide meniul

Helmut Duckadam s-a sucit. Motivul pentru care refuză propunerea Peluzei Nord! ”L-am sunat după ce mi s-a comunicat că eram cel mai neimportant om în cadrul clubului”

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 5:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Helmut Duckadam s-a sucit. Motivul pentru care refuză propunerea Peluzei Nord! ”L-am sunat după ce mi s-a comunicat că eram cel mai neimportant om în cadrul clubului”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam i-a refuzat pe fani

"M-a contactat șeful galeriei, Mustață, dacă vreau să fac parte ca membru de onoare al acestei grupări. Am fost de acord atunci, era în urmă cu vreo două luni. Ieri, luni, l-am sunat după ce mi s-a comunicat că eram cel mai neimportant om în cadrul clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai pot să accept această funcție. Rămân alături de suporterii FCSB-ului care sigur își doresc cu toții să câștigăm în acest an un trofeu. Dar mâine nu o să fiu acolo", a spus Duckadam la Digi Sport.

Helmut Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Helmut Duckadam a colaborat cu Gigi Becali timp de un deceniu, iar în acest timp a avut mai multe contre cu reprezentanții CSA Steaua, dar și cu fostele glorii ale Stelei.

Duckadam consideră că FCSB este continuatoarea echipei din 1986, care s-a impus în finala cu Barcelona din Cupa Campionilor.

"Eu am meditat foarte mult până am luat această decizie, deoarece am simţit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. Şi se pare că am simţit bine. În momentul în care şi patronul a spus-o, că eram considerat cel mai neimportant om din cadrul clubului, înseamnă că hotărârea mea mă scuteşte de alte comentarii.

Reclamă

Eu pe Facebook am pus o postare, de fapt soţia mea a pus-o, în care îi mulţumesc domnului Becali şi din partea mea şi din partea familiei mele pentru cât m-a ajutat în perioada asta şi cu asta colaborarea şi aventura mea la FCSB s-au încheiat. Atât", a declarat Duckadam.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și